Få de senaste finansnyheterna i din iPhone med CNBCs app

Att hålla koll på vad som händer i finansvärlden kan vara ett heltidsjobb. Att hålla koll på flera olika källor och flöden tar tid som helt ärligt skulle kunna läggas på mer konstruktiva uppgifter. Lösningen på problemet är en app från ett välkänt företag.

Alla med någon ambition att hänga med i de senaste finansnyheterna vet att det inte är något som görs i en handvändning. Ofta får man leta på olika sidor och det händer att man inte vet hur man ska värdera nyhetsvärdet då man är osäker på vem som är avsändaren.

Den tid man idag lägger på att göra just detta skulle med enkelhet kunna läggas på något mer givande. Oavsett om det är på jobbet eller på ens fritid så är det där eviga sökandet något som tar upp oönskat mycket tid.

Det finns en del källor som hävdar att de löst den problematiken åt en. Dock så är det inte sällan som dessa källor i övrigt är okända för en, man vet inte vem det är som ligger bakom informationen och om det finns ett grumligt syfte i bakgrunden.

En app, alltså mjukvara för din telefon, som skiljer sig från mängden är skapad av det välkända och respekterade nyhetsföretaget CNBC. Med hjälp av deras app på din iPhone får du nu en möjlighet att samla de mest relevanta nyheterna i ett gemensamt flöde.

Bra betyg

Appen har i Apples App Store fått väldigt bra betyg. Snittet ligger på 4,6 av 5, vilket är väldigt högt. Omdömena är överlag positiva, appen beskrivs som tillförlitlig och många användare beskriver den som den bästa nyhetsappen de har testat.

Med appen får du det absolut senaste, välrenommerade experter kommenterar nyhetsflödet och  TV-klipp. Utöver de rent finansiella nyheterna så avhandlas affärrelaterade nyheter, det senaste från techvärlden och mycket mer. Det är lätt att följa med i de senaste händelserna med CNBCs app på din iPhone.

Smarta funktioner

Appen har en rad smarta funktioner och möjligheter. Utöver att de har stenhård koll på Wall Street så har de bevakning dygnet runt på världens alla börser. De analyserar och diskuterar innehållet på en hög nivå och ger en balanserad bild av läget.

En uppskattad funktion är att man nu även kan följa kryptovalutornas värde dygnet runt. Att investera i kryptovalutor är något som bli mer populärt för varje dag som går, att då också kunna bevaka dessa från sin telefon gör allt mycket lättare. Utöver detta så bevakas även mer traditionella valutor och världens aktiehandel.

Det finns även möjlighet att se flera av de program som sänds på CNBCs TV-kanal via appen, även för oss som inte bor i USA. Att anpassa appen efter dina behov är inte särskilt svårt. Det är möjligt att ställa in vilken sorts nyheter man vill ha notifikationer för, redigera så flödet passar dina intressen och givetvis så kan du välja ut och följa precis de aktiekurser som är viktiga för dig.

Det är med andra ord en app som är lätt att använda men som ändå är en väldigt kraftfull nyhetskälla.