Så betalar du med Trustly 

Trustly är en betalningstjänst som gör att betalningar online går blixtsnabbt. Båda av de två största investeringsbankerna, Avanza och Nordnet, använder sig av tjänsten för inbetalningar och utbetalningar. Detta gör att du kan använda dig av Trustly när du ska hantera transaktioner relaterade till dina investeringar. Trustly finns även tillgängligt att använda på en rad olika E-handelsplatser och är framtiden inom smarta betalningslösningar.

Vi svenskar investerar och månadssparar i aktier och fonder som aldrig förr. Stockholmsbörsen fortsätter att slå nya rekord och Nordnet och Avanza växer så det knakar. Samtidigt så lever vi en större del av våra liv online. Något som verkligen har vuxit i takt med att internet utvecklas är E-handeln. Trustly har tidigt identiferat detta och har placerat sig i framkant vad det gäller smarta betalningslösningar. Genom tjänsten så går både insättningar och utbetalningar på nolltid.

Så gör du för att göra en betalning med Trustly

Trustly är numerade integrerade med en lång rad olika hemsidor och E-handelsplattformar. För dig som investerare är det förmodligen möjligheten att sköta betalningar till Avanza och Nordnet som lockar mest. Men tjänsten möjliggör också snabba returer och att du får dina pengar direkt in på kontot snabbt och smidigt. På grund av detta är det även många onlinecasinon som har valt att använda sig av Trustly. Detta gör att insättningar och uttag går blixtsnabbt och uppskattas av kunder som snabbt kan plocka ut sin vinst efter en match eller en lyckad snurr vid roulettbordet.

Så hur gör man för att använda sig av tjänsten? Det hela är väldigt enkelt och utformat för att det ska vara lätt att förstå och använda sig av. Vi kommer att använda oss av hur det fungerar på Avanza, men det går till likadant oavsett var du använder dig av tjänsten.

Det första du gör är att välja Trustly som betalningsmetod. Därefter väljer du vilken bank som du vill använda dig av. Därefter verifierar du dig med Bank-ID och skriver in vilket belopp som du vill föra över. Trustly sköter sedan all kontakt med banken och pengarna förs över direkt från ditt bankkonto till mottagaren. Samma händelseförlopp sker om du ska ta emot pengar.

Trustly siktar på en börsnotering i snar framtid

Eftersom du läser detta på en sida riktad åt investerare och börsintresserade så kan det vara roligt att veta att Trustly planerar att genomföra en börsnotering inom en snar framtid. Börslistningen kommer att äga rum på Nasdaq First North och företaget kommer att handlas på Stockholmsbörsen.

Fördelarna med att använda sig av Trustly

En av de största fördelarna med att använda sig av Trustly är framför allt de blixtsnabba transaktionstiderna. Pengarna finns som vi redan nämnt på plats efter enbart några minuter. Men den andra stora fördelen, och anledning till att Avanza och Nordnet använder sig av tjänsten, är att Trustly kan hantera stora summor pengar vid överföringar. Även om tjänsten påminner om Swish så är Trustly utformat för att hantera större summor, något som inte går att göra med enkelthet via Swish.

Skrivet i samarbete med Amagentur.se